Special Offer

Search properties

Zagreb4U
Visoka klasa d.o.o.
H. Macanovića 45
10000 Zagreb
Croatia

tel.: +385 1 38 37 974
mob.: +385 91 55 123 08

info@zagreb4u.com

Subscribe to our newsletterI agree that my data will be stored and used for the purpose of sending news and other promotional emails. If I wish, I can unsubscribe from sending e-mail, request access to my information and request to edit it or delete forever from your database.

O nama

Zašto Zagreb4U

Ovdje smo kako bismo odgovorili na potrebe hrvatskih i inozemnih klijenata koji traže visokokvalitetne usluge upravljanja imovinom u najmu i vlasništvu, kao i redovne usluge vezane uz najam nekretnina.

Mi smo tim stručnjaka sa znanjem iz područja nekretnina i iskustvom u pružanju usluga međunarodnim klijentima. Nudimo vam kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Vjerujemo da će vam poslovanje s nama biti ugodno iskustvo tijekom pronalaženja nekretnine za najam po vašem izboru i tijekom boravku u njoj ili tijekom ugovaranja osiguranja vezanog uz najam i brige o vašoj nekretnini u Hrvatskoj.

IDEALNA TVRTKA ZA UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA

Dužna je kontrolirati
Vaša bi nekretnina trebala biti iznajmljena po najboljoj tržišnoj cijeni, svi bi se računi trebali pravovremeno plaćati, a sva bi nadležna tijela trebala biti obaviještena u skladu s propisima. Zakonom propisane tehničke provjere nekretnina trebale bi biti pravodobno izvršene, a svi nastali problemi trebali bi se rješavati bez odlaganja.
Zagreb4U izvršava sve vaše obveze kao najmodavca.

Dužna vas je obavještavati
Trebali biste uvijek znati što se događa s vašom nekretninom i elektroničkim putem imati uvid u svu relevantnu dokumentaciju. Nikada ne biste vi trebali tražiti informaciju, ona bi vam uvijek trebala biti dostupna.
Zagreb 4U sastavlja izvještaje o svim financijskim transakcijama i aktivnostima vezanim uz vašu nekretninu, a vi možete putem interneta u svakom trenutku pristupiti svim tim informacijama.

Dužna vas je uključiti (samo u mjeri u kojoj vi to želite)
Bude li sve u redu, vaše bi sudjelovanje trebalo biti minimalno. U slučaju problema koje valja riješiti, posao je tvrtke za upravljanje nekretninama da se više angažira te da vas obavještava o svim pojedinostima kako biste u svakom trenutku mogli donijeti pravu odluku.

U tvrtki Zagreb4U cijenimo svoje klijente i oni su u središtu naše pozornosti. U slučaju nepredviđenih situacija, podrazumijeva se da ćemo vas o tome pravodobno obavijestiti radi dogovora.