Special Offer

Search properties

Zagreb4U
Visoka klasa d.o.o.
H. Macanovića 45
10000 Zagreb
Croatia

tel.: +385 1 38 37 974
mob.: +385 91 55 123 08

info@zagreb4u.com

Subscribe to our newsletterI agree that my data will be stored and used for the purpose of sending news and other promotional emails. If I wish, I can unsubscribe from sending e-mail, request access to my information and request to edit it or delete forever from your database.

Usluge

POTRAGA ZA NEKRETNINOM – za najmoprimce

Zbog našeg velikog iskustva i profesionalnog tima Zagreb4U će naći rješenja i za najsloženije stambene zahtjeve, što je razlog zašto je naša «custom-made» potraga za nekretninama toliko hvaljena i tražena od strane stranaca i diplomatske zajednice.

Cilj nam je pokazati klijentima samo nekretnine koje zadovoljavanju njihove specifične potrebe i zahtjeve. Imamo sveobuhvatno znanje o lokalnom tržištu nekretnina, od luksuznih kuća na sjeveru do stanova na zapadu Zagreba. Prije svega, mi se zalažemo za brzu, jednostavnu i uspješnu potragu za nekretninema.

Potraga za nakretninom uključuje:

  • Kontakt s klijentom te procjena stambenih potreba
  • Istraživanje dostupnih nekretnina i izbora najprikladnijih za pregled
  • Sastavljanje ponude nekretnina zajedno s opisom i kartom kako bi se osigurala jednostavnost pretraživanja nekretnina
  • Pregled nekretnina u pratnji našeg agenta
  • Sastavljanje i savjetovanje prilikom sklapanja ugovora na temelju korporativne politike
  • Pomoć u svezi s komunalijama
  • Savjeti o kupnji namještaja
  • Istraživanje susjedstva te informiranje klijenta o sadržaju i aktivnostima (slobodno vrijeme, shopping, medicinske ustanove itd.)

Zagreb4U vam kao našem klijentu nudi, profesionalnu uslugu pretraživanja nekretnina, što vam pomaže da pronađete i unajmite svoju savršenu nekretninu. Budući da imamo veliku bazu nekretnina diljem Zagreba i često znamo za njih i prije no što su službeno stavljene na tržište ili oglašene, mi smo savršen izbor za Vas ako ste zainteresirani za uštedu vremena i energije te ujedno osiguravamo da nećete propustiti Vašu savršenu nekretninu.

CIJENA POTRAGE ZA NEKRETNINOM JE JEDNAKA IZNOSU JEDNE MJESEČNE NAJAMNINE + PDV*

*NAPLAĆUJE SE NAJMOPRIMCU POSLIJE POTPISIVANJA UGOVORA S NAJMODAVCEM KOJEG JE UGOVORIO ZAGREB4U