O nama


Zašto Zagreb4U

Ovdje smo kako bismo odgovorili na potrebe Hrvatskih i inozemnih klijenata koji traže visokokvalitetne usluge upravljanja imovinom u najmu i vlasništvu, kao i redovne usluge vezane uz najam nekretnina u Zagrebu.

Mi smo tim stručnjaka sa znanjem iz područja nekretnina i iskustvom u pružanju usluga međunarodnim klijentima. Nudimo vam kompletnu uslugu na jednom mjestu. Specializirani smo za najam i prodaju ekskluzivnih nekretnina, vila, kuća i stanova u Zagrebu i Hrvatskoj.

Vjerujemo da će vam poslovanje s nama biti ugodno iskustvo tijekom pronalaženja nekretnine za najam u Zagrebu po vašem izboru i tijekom boravku u njoj ili tijekom ugovaranja osiguranja vezanog uz najam i brige o vašoj nekretnini u Hrvatskoj.

Idealna tvrtka za upravljanje nekretninama
Dužna je kontrolirati

Vaša bi nekretnina trebala biti iznajmljena po najboljoj tržišnoj cijeni, svi bi se računi trebali pravovremeno plaćati, a sva bi nadležna tijela trebala biti obaviještena u skladu s propisima. Zakonom propisane tehničke provjere nekretnina trebale bi biti pravodobno izvršene, a svi nastali problemi trebali bi se rješavati bez odlaganja. Zagreb4U izvršava sve vaše obveze kao najmodavca.

Dužna vas je obavještavati

Trebali biste uvijek znati što se događa s vašom nekretninom i elektroničkim putem imati uvid u svu relevantnu dokumentaciju. Nikada ne biste vi trebali tražiti informaciju, ona bi vam uvijek trebala biti dostupna. Zagreb 4U sastavlja izvještaje o svim financijskim transakcijama i aktivnostima vezanim uz vašu nekretninu, a vi možete putem interneta u svakom trenutku pristupiti svim tim informacijama.

Dužna vas je uključiti (samo u mjeri u kojoj vi to želite)

Bude li sve u redu, vaše bi sudjelovanje trebalo biti minimalno. U slučaju problema koje valja riješiti, posao je tvrtke za upravljanje nekretninama da se više angažira te da vas obavještava o svim pojedinostima kako biste u svakom trenutku mogli donijeti pravu odluku.

U tvrtki Zagreb4U cijenimo svoje klijente i oni su u središtu naše pozornosti. U slučaju nepredviđenih situacija, podrazumijeva se da ćemo vas o tome pravodobno obavijestiti radi dogovora.

Osnovni podaci o tvrtki:

Naziv: Visoka Klasa d.o.o.
Skraćeni naziv: Visoka Klasa d.o.o.
Sjedište: Hrvoja Macanovića 45, 10 000 Zagreb
OIB: 82887410900
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu, MB 080644144
IBAN: HR7924020061100518605
Temeljni kapital: 20 000 kuna
Članovi uprave: Kristijan Belinac